Doporučujeme
Omáčka Char Siu 397 g
Vepřové v ústřicové omáčce
| Počet porcí | Obtížnost | Pálivé |
|---|---|---|
| 2 | ![]() |
![]() |
Ingredience:
| 400 g | kvalitního vepřového masa (nejlépe panenka) |
| 1 | vejce |
| 2 lžíce | kukuřičného škrobu |
| 1 | pórek |
| 3 lžíce | ústřicové omáčky Lee Kum Kee |
| 3 lžíce | rostlinného oleje |
| sůl |
Postup:
- Vepřové maso nakrájíme na velmi tenké plátky, smícháme s vejcem, kukuřičným škrobem a solí.
- Maso vložíme do rozpáleného oleje a zprudka restujeme zhruba 2 minuty.
- Přidáme nakrájený pórek, opět krátce restujeme.
- Na závěr zalijeme ústřicovou omáčkou a vše dobře promícháme.
- Podáváme s jasmínovou rýží.
K tomuto receptu zatím nejsou žádné komentáře. Buďte první!

