Doporučujeme
Omáčka Char Siu 397 g
Vepřové s medem v ústřicové omáčce
| Počet porcí | Obtížnost | Pálivé |
|---|---|---|
| 3 | ![]() |
![]() |
Ingredience:
| 450 g | vepřové panenky - nakrájet na tenké plátky |
| 1 lžíce | rostlinného oleje |
| 2 | jarní cibulky - nakrájet na 3cm dlouhé kousky |
| Marináda | |
| 3 lžíce | ústřicové omáčky Lee Kum Kee |
| 1 lžíce | vína Shao Singh |
| Zálivka: | |
| 1 lžíce | ústřicové omáčky Lee Kum Kee |
| 4 lžíčky | medu |
| 2 lžíce | vody |
| 1 lžíce | kukuřičného škrobu |
Postup:
- Marinujte vepřové maso zhruba 10 minut.
- Maso zprudka restujte v rozpáleném oleji přibližně 3 minuty.
- Přidejte zálivku a jarní cibulku a restujte dalších 5 minut, nebo dokud není maso hotové.
- Posypejte chili papričkou a ihned podávejte.
K tomuto receptu zatím nejsou žádné komentáře. Buďte první!

