Doporučujeme
Omáčka Char Siu 397 gVepřové s medem v ústřicové omáčce
Počet porcí | Obtížnost | Pálivé |
---|---|---|
3 |
Ingredience:
450 g | vepřové panenky - nakrájet na tenké plátky |
1 lžíce | rostlinného oleje |
2 | jarní cibulky - nakrájet na 3cm dlouhé kousky |
Marináda | |
3 lžíce | ústřicové omáčky Lee Kum Kee |
1 lžíce | vína Shao Singh |
Zálivka: | |
1 lžíce | ústřicové omáčky Lee Kum Kee |
4 lžíčky | medu |
2 lžíce | vody |
1 lžíce | kukuřičného škrobu |
Postup:
- Marinujte vepřové maso zhruba 10 minut.
- Maso zprudka restujte v rozpáleném oleji přibližně 3 minuty.
- Přidejte zálivku a jarní cibulku a restujte dalších 5 minut, nebo dokud není maso hotové.
- Posypejte chili papričkou a ihned podávejte.
K tomuto receptu zatím nejsou žádné komentáře. Buďte první!