Doporučujeme
Omáčka Char Siu 397 g![](/img/produkty/5531-small.png)
Restované kuře se zázvorem a jarní cibulkou
![Restované kuře se zázvorem a jarní cibulkou - Asijská kuchyně](/img/recepty/recept-9.jpg)
Počet porcí | Obtížnost | Pálivé |
---|---|---|
2 | ![]() |
![]() |
Ingredience:
200 g | kuřecího masa (prso/vykostěné stehno) |
1 | cibule - nakrájet |
3-4 | jarní cibulky - nakrájet na 3cm dlouhé kousky |
1 lžíce | zázvorové pasty (případně čerstvý zázvor) |
2 stroužky | česneku - nakrájet nadrobno |
špetka | soli |
Marináda | |
2 lžíce | světlé sójové omáčky Lee Kum Kee |
1 lžička | třtinového cukru |
1 lžíce | kukuřičné mouky |
Zálivka: | |
1 lžíce | světlé sójové omáčky Lee Kum Kee |
1 lžíčky | tmavé sójové omáčky Lee Kum Kee |
2 lžíce | vody |
![Světlá sójová omáčka Premium 500 ml](/img/produkty/5502-mini.png)
![Tmavá sójová omáčka Premium 500 ml](/img/produkty/5504-mini.png)
Postup:
- Na pánvi rozehřejte olej na vysokou teplotu. Přidejte cibuli, zázvor, jarní cibulku a 2 minuty restujte.
- Přidejte na pánev kuře a restujte další 3 minuty nebo do zlatohněda.
- Přilijte zálivku a nad mírným ohněm řádně promíchejte (cca 1-2 minuty). Ihned podávejte.
K tomuto receptu zatím nejsou žádné komentáře. Buďte první!